Tävlings outfits!Snart drar tävlingssäsongen igång på allvar. Det här är en av mina absoluta favorit outfits, grått JW schabrak med rosa och vit kant, och såklart med matchande luva. Ska försöka få Matilda att ha det här till sin gråa JW-kavaj och rosa skjorta, men tyvärr har hon så mycket egen vilja ;) 

Vad har ni helst på er och hästen när ni tävlar?


Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha fast jag älskar det också. Det var så jäkla snyggt när jag köpte det, alltså det är det ju fortfarande men då var det typ ingen som hade rosa detaljer. Rosa och gråtta är så himla fint ihop ju! ♥

2010-04-12 @ 14:24:59
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Lina

Snyggt! :)

Jag har ofta samma grejer, d.v.s. mitt röda Scapaschabrak (dock ej huvan till för hästen är så rädd om öronen) och svart kavaj. Skulle mer än gärna ha Kingslands grå kavaj med röd och vit krage till!

2010-04-12 @ 16:14:12
URL: http://sallberglina.zoomin.se
Postat av: Jeanette

jätte snyggt : D

Jag får tjata lite på henne med;)

2010-04-12 @ 19:40:56
URL: http://jeanettez.blogg.se/
Postat av: Bella

Det är lite olika beroende på humör, men varierar mellan olika vita equilineschabrak, marinblått A.S schabrak, brunt esperado schabrak med matchande enfärgade equilinehuvor till (marinblå eller chokladbrun) Helt klart snyggast med enfärgade huvor tycker jag:)Själv har jag lite svårt för grått, har alltid haft,haha!

2010-04-13 @ 04:36:58
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/
Postat av: Clara

har exakt samma men inte använt det på jag vet inte hur länge. Tyvärr så efetr bara någon användning så blev shabraket fult precis vid sadelgjorden. Tror jag fick ett måndagsexemplar. Lite surt.

2010-04-13 @ 23:55:47
URL: http://diabetikern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0